Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Naše webová adresa je: http://anna-dlouha.cz.

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Anna Dlouhá
  • Kontaktní email: andlouha@seznam.cz

Jaké shromažďujeme osobní údaje

Poptávkový formulář

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Jméno
  • Email
  • Telefoní číslo – pro rychlejší komunikaci

Důvod a účel sběru údajů

Poptávkový formulář: Na základě Vámi projeveného zájmu o moje služby, abych mohla reagovat na Vaší poptávku

Jak dlouho údaje uchováváme

Vaše údaje uchováváme po neomezenou dobu, dokud se neodhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

Anna Dlouhá, která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1.1.2020.